E-TWİNNİNG KAPSAMINDA ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Kuruculuğunu Ünye BİLSEM öğretmenİ Zeynep Çayır ve Azerbaycan Ceyranbatan 1 nomrəli tam orta məktəbinden öğretmen Nigar Zülfüqarova  ile yapılan ,10 Türk, 2 Azerbaycanlı öğretmen kadrosuyla, Cumhuriyetin 100. Yılında Değerlerimiz adlı eTwinning projesinin çalışmalarına başlanmıştır.

Projemizde Türkiye Cumhuriyetinin 100.  Yılında Vatanseverlik konusunu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve Azerbaycan Cumhuriyeti kurucusu Haydar ALİYEV , vatanımız için canını feda etmiş kahramanlarımız, kahramanlık şiirleri ve değerlerimiz ele alınacaktır.

Devecik İlkokulu olarak bu önemli projede yer alarak öğrencilerimizin ölümsüz kurucularımızı daha iyi tanımalarını sağlamak, milliyetçilik duygularının gelişimine katkı vermek, yaparak yaşayarak öğrenmeyi kanıksamalarını sağlamak amacımıza sıkı sıkı bağlanmış bulunmaktayız.

25-12-202325-12-2023

Etiketler :PROJE,