Devecik İlkokulu
Devecik Mah. Kadirli Kümevleri No 2 52350 İkizce/Ordu

VİZYON

• Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; eğitim ve öğretim için her türlü fırsatın sağlandığı, geleceğe hazır, bilgili, becerikli, yaratıcı, girişken, dünyaya uyumlu ve iyi ahlâka sahip, erdemli öğrencilerin yetiştirildiği, bulunduğu çevrede önde gelen, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

• Fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür nesiller yetiştirmek için. • Öğrenmeye karşı tutumlarına, öğrenme ve kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmek. • Millî eğitim sistemi ve paydaşlarına yönelik. • Her türlü kaynağı etkili ve verimli kullanarak. • Etik değerleri önemseyerek. • Eleştirel, çok yönlü, yaratıcı, bilimsel düşünerek. • Sağlam bir özgüvene sahip olmak. • Okulumuzda öğrencilerin ufkunu geliştirmek. • Kitap okuma kültürün en kalıcı şekilde yerleşmesine yardımcı olmak. • Matematik okuryazarlığı, Fen Bilimleri okuryazarlığı ve Okuma Becerileri konu alanlarında bilgi ve beceri düzeylerini geliştirmek. • Kültürel formasyonu ve özgüveni ile dünyanın her yerinde, kamuda veya özel sektörde başarıyla görev yapabilecek bireyler(öğrenciler) yetiştirmek.

BAŞARILAR

2017-2018 eğitim öğretim yılında BOCCE müsabakalarında kız takımımız il üçüncüsü, erkek takımımız il birincisi olmuştur. DART müsabakalarında kız takımımız il ikincisi, erkek takımımız il birincisi olmuştur. Bir Kitapta Sen Anlat yarışmalarında ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz ilçe ikincisi olmuştur.

Tam gün

Kaloriferli