Okulumuzun Tarihçesi

DEVECİK İLKÖĞRETİM OKULU

          Devecik İlköğretim Okulu Ordu ili, İkizce ilçesine bağlı Devecik Beldesi'nde yer almaktadır. İlçeye olan uzaklığı 17 km, il merkezine  olan uzaklığı ise 130 km.

 



DEVECİK İLKÖĞRETİM OKULU

          Devecik İlköğretim Okulu Ordu ili, İkizce ilçesine bağlı Devecik Beldesi'nde yer almaktadır. İlçeye olan uzaklığı 17 km, il merkezine  olan uzaklığı ise 130 km.

        İkizce ilçesinden başlayan yolculuk ister özel aracınızla olsun, ister belde arabalarıyla olsun bir hayli yorucu ve uzun sürmektedir. Yolların bakımsız ve bozuk olması, beldeye çıkarken sürekli yokuş tırmanılması çoğu zaman yolculuğu çekilmez ve stresli bir hala getirmektedir. Böyle zamanlarda yapacağınız en güzel şey müzik çalarınızın ya da telefonunuzun kulaklığını takmak, müzik eşliğinde yeşilin her tonunu görebileceğiniz bir doğa güzelliğini izleyerek kendinizi kötü düşüncelerden arındırmak olacaktır. Bu zor ve heyecanlı yolculuğun sonunda sizi hiç beklemediğiniz büyüklükte ve güzellikte devasa bir okul karşılayacaktır. Bulutların hemen ayakları altında bulunan bu okul gerek öğrencileri ve gerekse öğretmenleriyle sıcak bir eğitim yuvasının merkezi olma yolunda her geçen gün daha da büyük adımlar atmaktadır. 

        Devecik İlköğretim Okulu şuan ki binasına 2005-2006 eğitim-öğretim döneminde başlamış, yaklaşık 400 öğrencisiyle eğitim-öğretime devam etmektedir. Okulumuzda 18 adet derslik, 1 adet fen laboratuarı, 1 adet bilgisayar laboratuarı, 1 adet satranç odası,1 adet çok amaçlı salon, 1adet kantin,1 adet rehberlik odası mevcuttur. Okulumuzda 2009-2010 eğitim –öğretim yılından beri ders sınıfları uygulaması yer almaktadır.1 adet Türkçe sınıfı, 1 adet Matematik sınıfı, 1 adet Sosyal Bilgiler sınıfı, 1 adet Fen ve Teknoloji sınıfı, 1 adet İngilizce sınıfı, 1 adet Teknoloji Tasarım sınıfı, 1 adet Din Kült. Ve Ahlak Bilgisi sınıfı, 1 adet Bilişim Teknolojileri sınıfı mevcuttur. Okulumuzda 1 adet de kütüphane bulunmaktadır. Okulumuz kütüphanesinde son 2 yıllık çalışmayla çok sayıda kitap kazandırılmış ve öğrencilerimizin kütüphaneyi en etkili şekilde kullanması amaçlanmıştır.

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi